onze werkomgeving

Onze dagelijkse werkomgeving ligt in de binnenstad van Breda, aan de Haagdijk. In deze toeloopstraat naar het centrum werken we in een voormalig winkelpand wat we hebben omgebouwd tot kantoorgalerie. Naast computer- en vergaderplekken en een grote maquettewerkplaats hebben we daar ook ruimte voor het organiseren van bijeenkomsten en tentoonstellen van exposities. 

route

Met openbaar vervoer is de Haagdijk goed bereikbaar. Vanaf station Breda duurt een wandeling via het Valkenberg en de Grote Markt, door de binnenstad ongeveer een kwartier. Vanaf het station opstappen op buslijn 6, lijn 11 of lijn 12 en uitstappen bij halte Tolbrug aan de Markendaalseweg duurt een paar minuten.

Met de auto vanuit noordelijke richting is de Haagdijk bereikbaar via de A16/E19, afslag Centrum. Via de Backer en Ruebweg richting de Lunetstraat. Vanuit zuidelijke richting op de Graaf Engelbertlaan afslag Graaf Hendrik III Laan via de Irenestraat. De Haagdijk is in één richting toegankelijk voor autoverkeer. Voor de deur kan er betaald geparkeerd worden. Daarnaast zijn de parkeergarages De Barones en De Prins op enkele minuten loopafstand.

 

Haagdijk 39

4811 TN Breda 

076 820 03 48

info@spacevalue.nl